top of page
  • Radi Onair

RADIO THESSALONIKI 94.5

Ένα ταξίδι στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, το ραδιόφωνο που είναι "κομμάτι της πόλης, κομμάτι δικό σου" !


 

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 είναι σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο των Θεσσαλονικέων όσο και όλων των Βορειοελλαδιτών.


Ξεκίνησε ως πειρατικός σταθμός το 1986 και στη συνέχεια, μετατράπηκε στο πρώτο ιδιωτικό ραδιόφωνο της Ελλάδας με την αρχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας.


Πρόκειται για ένα ενημερωτικό και κοινωνικό μέσο που απευθύνεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Με σλόγκαν του "Κομμάτι της πόλης, κομμάτι δικό σου", το Ράδιο Θεσσαλονίκη ψυχαγωγεί και ενημερώνει τους ακροατές του με την καλή μουσική και τις σύγχρονες ενημερωτικές εκπομπές να είναι στις προτεραιότητές του.


Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου RThess, και η Θεοδώρα Καρακιουλάχ, δημοσιογράφος, μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες από την ενασχόλησή τους με το ραδιόφωνο.


Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Διαμαντόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "οι εκπομπές του σταθμού είναι talk show, δηλαδή ενημερωτικές κατά βάση, και στόχος τους είναι να κρατούν συντροφιά στους ακροατές κάνοντας τους να αισθάνονται μία παρέα.


Η Θεοδώρα Καρακιουλάχ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο κοινωνικό έργο του Ράδιο Θεσσαλονίκη που επικεντρώνεται στη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, αλλά και στην ενίσχυση του συστήματος υγείας. "Αυτά δεν τα φωνάζουμε, αλλά θεωρώ υποχρέωσή μου να ακουστεί", τόνισε.


Ποια λέξη χρησιμοποίησαν άραγε ο Στέφανος Διαμαντόπουλος και η Θεοδώρα Καρακιουλάχ για να χαρακτηρίσουν το ραδιόφωνο;


Γνωρίστε μαζί μας το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 και περιμένουμε τα σχόλια σας !





135 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page