top of page
  • Radi Onair

EROTICOS 94.8

Ένα ταξίδι στον Ερωτικό 94.8, εκεί που συγκεντρώνονται "ο έρωτας, η τρέλα, το φευγιό σε ραδιόφωνο", γιατί "με την καρδιά...ακούς καλύτερα" !


 

Ο Ερωτικός 94.8 ιδρύθηκε το 1993 και από τότε μέχρι σήμερα αποτελεί έναν σταθμό που πραγματεύεται συναισθήματα !


Με ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών και με παραγωγούς που αγαπάνε το ραδιόφωνο, τη μουσική και θέλουν να μεταδίδουν τα συναισθήματά τους στους ακροατές είναι το πρώτο ερωτικό ραδιόφωνο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όσους πονάνε και όχι σε όσους είναι ευτυχισμένοι.


Θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες σλόγκαν που χαρακτηρίζουν τον Ερωτικό. Ωστόσο, επικεντρωνόμαστε σε δύο: Είναι "ο έρωτας, η τρέλα, το φευγιό σε ραδιόφωνο" γιατί "με την καρδιά ακούς καλύτερα"...


Ο άνθρωπος που έφτιαξε τον Ερωτικό, ο Λευτέρης Μαρόγλου, μοιράστηκε μαζί μας γνώσεις, εμπειρίες και βιώματα που έχει από το ραδιόφωνο. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δημιούργησε τον σταθμό όταν ερωτεύτηκε για να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του.


Η Κεράσα Βατμανίδου, ραδιοφωνική παραγωγός στον Ερωτικό 94.8, μάς φιλοξένησε στην εκπομπή της και είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε να εκφωνεί και να επιλέγει μουσική, με τον τόσο γοητευτικό τρόπο που μόνο εκείνη έχει.


29 χρόνια μετά, ο Ερωτικός 94.5 συνεχίζει να παράγει συναισθήματα, αλλά και να συλλέγει τα συναισθήματα των ακροατών του.


Ποια λέξη χρησιμοποίησε άραγε ο Λευτέρης Μαρόγλου για να χαρακτηρίσει το ραδιόφωνο;


Γνωρίστε μαζί μας τον Ερωτικό 94.8 και περιμένουμε τα σχόλια σας !


78 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page